KesäSpiritTiedote 4.8.2019

KesäSpiritissä kääntyi uusi sivu

Hengen uudistuksen kesäjuhla, KesäSpirit, järjestettiin ensimmäistä kertaa kauppakeskuksessa, Lempäälän Ideaparkissa kuluneena viikonloppuna (2.-4.8.). Tapahtuma onnistui yli odotusten ja kesäjuhlien kävijämäärä lähes kolminkertaistui viime vuosien tapahtumiin verrattuna. Paikalla oli parhaimmillaan yhtä aikaa noin 1500 ihmistä.

Uudenlaisen paikan ohella koko konsepti oli laitettu uusiksi. Tarjolla oli aiempaa enemmän opetusta armolahjoista ja myös käytännön harjoittelua kymmenissä erilaisissa spoteissa iltapäivien aikaan. Aamupäivisin opiskeltiin seurakunnan rakentamiseen ja hengelliseen kasvuun liittyviä teemoja amerikkalaisen Ralph Mooren johdolla. Moore on maailmanlaajuisesti tunnettu seurakuntatyön asiantuntija. Moore, joka oli nyt ensimmäistä kertaa Suomessa, opetti siitä, että seurakunnan ydintehtävä on opetuslapseuttaminen eli auttaa ihmisiä kasvamaan Jeesuksen seuraajina. Hän puhui myös moninkertaistamisesta eli siitä, miten voidaan synnyttää Jumalan valtakuntaa edistäviä opetuslasten, johtajien ja jopa kokonaisten seurakuntien ketjuja. Opetuksissaan Moore kertoi paljon käytännön kokemuksiaan, sillä hänen työnsä tuloksena on syntynyt lähes 3000 uutta seurakuntaa. Mooren yksi pääviesteistä oli, että seurakunnan rakentamisen tulee olla yksinkertaisempaa ja orgaanisempaa kuin usein ajattelemme. Systeemien ja ohjelmien sijaan tarvitaan suhteita, rukousta ja Jumalan sanaa. Iltaisin tapahtumassa oli tarjolla perinteisempiä hengellisiä julistustilanteita. Perjantai-iltana saatiin esimakua Pekka Simojoen ylistyslauluihin perustuvasta Häikäisevän kirkas –ylistyskonsertista, joka lähtee syyskuussa kiertämään ympäri Suomea.

KesäSpirit oli menestys. Tavoitimme paljon uusia ihmisiä ja Jumala kohtasi monia jopa ihmeellisellä tavalla. Liikkeenä tämä viikonloppu oli meille kuin uuden sivun käännös; päästimme irti menneestä herätyksestä ja sen toimintatavoista, jotta tulee tilaa sille, mitä Jumalan Henki haluaa tehdä nyt. Arvostamme juuriamme, mutta ymmärrämme, ettemme voi jämähtää perinneliikkeeksi vaan haluamme mennä eteenpäin. Tulevaisuus on mielestämme kirkon piirissä syntyvissä sadoissa uusissa messuyhteisöissä.


Timo Pöyhönen
Pastori, toiminnanjohtaja

                                                                 -----------------------------------------------------

Etkö päässyt kuulemaan kiinnostavaa opetusta?


Haluatko Hengen uudistuksen kumppaniksi?

 

Miten tapahtuma onnistui mielestäsi? !

KesäSpiritissä on lapsille omaa huikeaa ohjelmaa yhdessä lasten kulttuurikeskus PiiPoon kanssa!

Luvassa on monenlaisia toiminnallisia pajoja, taidejuttuja, sirkusta, askartelua ja vaikka mi...
Armolahjapolku on uudenlainen tapa löytää ja kehittää omia armolahjoja ja vahvuuksia. Tarjolla on lukuisia erilaisia spotteja, joissa tutkitaan eri lahjoja joko opetuksen, keskustelun tai käytännön ha...
Hengen uudistuksen ja Lempäälän seurakunnan yhteinen KesäSpirit eli vanhastaan Hengen uudistuksen kesäjuhlana tunnettu tapahtuma uudistuu ja jalkautuu Lempäälän Ideaparkkiin 2.-4.8.2019.
”Kerrankin...
Jaa
Kaikki oikeudet pidätetään © 2015 HENGEN UUDISTUS KIRKOSSAMME RY