top of page

Rukousrintama

Näkymme sadoista yhteisöistä ja kirkon sisäisestä uudistumisesta on niin suuri, ettei sitä voi toteuttaa ihmisvoimin. Tarvitsemme tuhansien rukoilijoiden rintaman maamme ja kirkkomme hengellisen uudistumisen puolesta. Suuri virta muodostuu pienistä puroista. Liity joukkoomme ja tule osaksi suurta Hengen liikettä!
 

Tilaa Rukousrintaman uutiskirje sähköpostiisi, niin saat kerran kuukaudessa ajankohtaisia rukousaiheita. Saat myös tietoa siitä, miten näky edistyy ja millaisia rukousvastauksia olemme saaneet.

Liity Rukousrintamaan täksi vuodeksi tai toistaiseksi!

 

  • Voit kokeilla Rukousrintamaa määräaikaisella sitoutumisella kuluvan vuoden ajaksi. Määräaikaisi lopulla saat viestin, johon vastaamalla voit jatkaa Rukousrintamassa. Joka kirjeen lopussa on myös linkki, jonka kautta voit koska vain jäädä pois  Rukousrintamasta ja sen listalta.

  • Voit myös sitoutua mukaan toistaiseksi. Tällöin saat viestejä, kunnes itse ilmoitat poisjäännistä kirjeen lopussa olevan linkin kautta.

  • Sähköpostiosoitteesi tallennetaan Rukousrintaman postituslistalle eikä sitä käytetä muihin tarkoituksiin. Tietosuojakäytäntömme


IMG_1143.jpg
bottom of page