top of page

Liity jäseneksi!

Hengen uudistus kirkossamme ry:n jäsenenä olet mukana edistämässä kirkon uudistumista ja karismaattista kristillisyyttä Suomessa. Kuulut siis porukkaan, joka unelmoi suuria ja haluaa uskoa ihmeisiin!

Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Kädenojennus-lehden sekä joitakin kertoja vuodessa sähköisen uutiskirjeen. Näiden avulla pysyt kärryillä, mitä yhteisöjen ja karismaattisuuden rintamille Suomessa kuuluu.

Lisäksi sinua kutsutaan eri paikkakunnilla silloin tällöin järjestettäviin jäseniltoihin. Näistä illanvietoista saat tietoa vain olemalla yhdistyksemme jäsen. Jäsenenä voit myös vaikuttaa yhdistyksen toimintaan ja linjauksiin esimerkiksi osallistumalla vuosikokoukseen maaliskuussa.

 

Jäsenmaksun suuruus päätetään vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa. Vuonna 2023 se on 35 euroa henkilöjäsenille ja 100€ kannatusjäsenille (seurakunnat ja yhteisöt).
 

Jäsentiedot tallennetaan Hengen uudistus kirkossamme ry:n jäsenrekisteriin eikä niitä luovuteta edelleen. Käytämme tietoja jäsenviestintään, jäsenmaksujen keräämiseen sekä muuhun varainhankintaan. Tietosuojaseloste

LIITY JÄSENEKSI TÄLLÄ LOMAKKEELLA. SEN JÄLKEEN SIIRRY MAKSAMAAN JÄSENMAKSU.

 

Kutosapila!.jpg

Tutustu Hengen uudistus kirkossamme ry:n sääntöihin:

bottom of page