top of page

LastenSpirit

Lapsille on KesäSpiritissä oma LastenSpirit-tapahtuma, jonka ohjelmat toteutuvat aikuisten ohjelmien rinnalla. LastenSpirit toteutuu PiiPoo-kulttuurikeskuksessa. Luvassa on askartelua, toimintaa ja myös hengellistä sisältöä. Säänmukainen vaatetus on hyvä olla, koska osa ohjelmasta toteutuu ulkona.

Ideaparkissa on muutenkin paljon lapsille tarkoitettuja juttuja kuten keskusaukion Lego-maailma, SkidiPark ja parkour-keskus. Ravintoloissa on myös paljon vaihtoehtoja kaiken ikäisille. Tapahtuman tauoilla on  mahdollisuus käydä ostamassa syyskauden koulutarvikkeet ja -välineet.

Kannattaa siis lähteä koko perheen voimin!

Ilmoittautuminen LastenSpiritiin 2024

LastenSpiritiin toivotaan ennakkoilmoittautumista, jotta osaamme varata riittävästi välineitä ja ihmisiä. Muistakaa ilmoittautuessa kertoa lasten iät ja mahdolliset allergiat sekä muut erityistarpeet.


Hinta on päiväkohtainen: pe 2.8. 10 € ja la 3.8. 25 € tai koko viikonloppu 30 €. Hinta sisältää ammattimaisen ja turvallisen lastenohjelman laadukkaissa puitteissa, joten hinta on edullinen vaikka lapsi ei voisi osallistua koko päivää.

LastenSpirit toteutuu seuraavasti:
Pe 2.8. klo 18:30-20:30 
La 3.8. klo 9:30-12 
La 3.8. klo 13-15 ja 16-17:15

La 3.8. klo 18:30-20:30
Su 4.8. klo 14-15:30 (ilmainen; saarnan ajan Bläk boks-areenalla)

Ilmoittaudu lähettämällä viesti, jossa kerrot:
* Osallistujan nimi ja ikä
* Mihin tilaisuuksiin hän osallistuu
* Allergiat ja muut tarpeelliset terveystiedot


-> ILMOITTAUDU TÄSTÄ

bottom of page