top of page

Hengellinen kasvupolku

Hengellinen kasvupolku on pienryhmämateriaali, joka johdattaa kokonaisvaltaiseen uudistumiseen Raamatun äärellä. Keskeisiä ovat armolliset ja totuudelliset suhteet toisiin ryhmäläisiin sekä henkilökohtainen vuorovaikutussuhde Jumalaan. Hengellisen kasvupolun teemat kattavat neljä osa-aluetta:

  • Jumala-suhde – Rakasta Jumalaa,

  • sisäinen kasvu – Syvennä kasvuasi,

  • ihmissuhteet – Rakasta lähimmäistäsi ja

  • seurakunta – Rakenna seurakuntaa.

 

Kukin osa-alue sisältää kuusi kasvualuetta, joita voi käydä läpi vapaassa järjestyksessä. Kasvupolku sopii jokaiselle, joka haluaa kasvaa yhteydessään Jeesukseen!

Tutustu Rakasta Jumalaa -osion ensimmäiseen kasvualueeseen:

 

Tutustu Hengelliseen kasvupolkuun

Keväällä 2022 järjestetään videoyhteydellä kaksi demoryhmää, joissa pääset tutustumaan sekä aineistoon että sen käyttöön ryhmässä. Mukaan voi tulla ilman ilmoittautumista. Kyse on vuorovaikutteisesta ryhmäkokoontumisesta, ei webinaarista. Siksi siihen osallistutaan kamera päällä.

29.3. klo 18-19.30 Pidä yhteyttä yläkertaan I Tutki

12.4. klo 18-19.30 Pidä yhteyttä yläkertaan III Sovella

Osallistumista helpottaa, jos tutustut käsiteltävään materiaaliin ennen demoryhmää (linkit alla).

Lue lisää Facebookissa

Osallistu tästä - linkki aukeaa Zoom-sovellukseen. Huomaathan valita liittyessäsi "Allow Device Audio", jotta saat äänet kuuluviin. Teknista tukea on saatavilla 17.45-18.00 Zoomia ensi kertaa käyttäville.

Rakasta Jumalaa -osion ensimmäinen kasvualue:

 

Tilaa Hengellinen kasvupolku

Hanki pienryhmällesi tai itsellesi oikeus Hengellisen kasvupolun käyttöön ilmaiseksi. Saat linkin ja tarvittavan salasanan täyttämällä ja lähtettämällä oheisen lomakkeen. Tietosi tallennetaan asiakasrekisteriimme ja niitä voidaan käyttää tiedottamiseen mm. Hengelliseen kasvupolkuun liittyvistä koulutuksista ja salasanan vaihtuessa. Älä pelkää, emme spämmää postiasi lukuisilla viesteillä!

Mikäli haluat kasvupolku-materiaalin laajemmin yhteisön tai seurakunnan käyttöön, ota yhteyttä niin räätälöidäään teille oma paketti koulutuksineen!

bottom of page