top of page
Henkisyyden-aika-seminaari-13042024-1920x1080px.jpg

Miksi henkinen etsintä ei kanavoidu kristinuskoon?

KIITOS HENKISYYDEN AIKA TAPAHTUMASTA!

Tapahtuma meni hyvin ja kokosi reilut 100 asiasta kiinnostunutta. Seuraava Henkisyyden aika tapahtuma järjestetään Turussa 5.10.2024.

Jos haluat mukaan verkostoon ja ehkä tekemään jotain, niin ilmoittaudu nyt sähköpostilistalle TÄSTÄ.


Laita palautetta tapahtumasta tästä linkistä.

Tapahtuman diat: Jussi Sohlberg ja Kipa Mikkola

---

Uushenkisyys on Suomessa valtava ilmiö, joka koskettaa satoja tuhansia ihmisiä. Se näkyy kaikkialla: mediassa, työpaikoilla ja jopa seurakunnissa. Lähes jokaisen meistä lähipiirissä on ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita henkisyydestä.

Mistä uushenkisyydessä on kyse? Miten aikamme henkiset etsijät tulisi kohdata? Miten seurakuntina voimme vastata ihmisten henkiseen
etsintään? Tule sillanrakentajaksi - kuulemaan, rukoilemaan ja ideoimaan yhdessä!

HENKISYYDEN AIKA on kristittyjen yhteinen seminaari, jossa etsitään toimivia periaatteita ja työkaluja henkisten etsijöiden tavoittamiseksi. Haluamme koota aiheesta kiinnostuneita rivikristittyjä ja seurakuntien työntekijöitä eri kirkkokunnista oppimaan toisiltaan. Tule synnyttämään jotakin uutta, joka kääntää henkisen etsinnän kohti Jeesusta!

Klo 10-12

OHJELMA

Uushenkisyys ilmiönä. Alustajana tutkija Jussi Sohlberg, jota monet pitävät Suomen parhaana uh-asiantuntijana. Tilaisuuden vetävät uh-taustaiset Marion Routti ja Kipa Mikkola.

Uushenkisyys on kaikkialla. Mistä ilmiössä on kyse ja mitä voimme sanoa siitä tutkimuksen keinoin? Kuulemme myös tosielämän tarinoita siitä, miten uushenkinen ihminen kokee hengellisyyden ja mitä annettavaa kristinuskolla voisi hänelle olla. Lisäksi keskustelua, musiikkia, ylistystä ja rukousta.

Klo 13-15

Hyvä sanoma uushenkisyyden keskelle. 15 vuotta uushenkisyystyötä Kanadassa tehnyt Jari Koivu.
Sekä Markku Laitinen ja Juha Kärnä Healing roomsista.

Kokemuksia ja periaatteita lähetystyöstä uushenkisten parista. Mikä on yliluonnollisten kokemusten ja ihmeiden merkitys uushenkisten kohtaamisessa sekä miten kutsua heitä Jumalan tuntemiseen ja seurakuntayhteyteen. Lisäksi keskustelua ja käytännön harjoitteita.

Klo 15:30-17:30

Uushenkisyys haastaa seurakuntakulttuurin. Laura Villanen, Muayad Namrood ja Annika Heiskanen Saalemista

Helsingin Saalemissa toimii uh-taustaisten vertaisryhmä. Mitä siellä on opittu siitä, miten uh-taustaiset saa mukaan seurakuntaelämään? Pohdimme myös, mitä voimme tehdä yhdessä seurakuntien kehittämiseksi ja uushenkisten tavoittamiseksi.

Esiintyjiä

INFOT

Osoite

Munkkivuoren kirkko
Raumantie 3, Helsinki

Kysyttävää?

timo@hengenuudistus.fi
p 046 921 7595

Kulkuyhteydet

Pasilan rautatieasemalta kirkolle pääsee helposti bussilla nro 500, joka kulkee n 10 minuutin välein.

Yhteistyössä

healing rooms.png
logo_HU_WEB.jpg
Saalem-logo-musta2.png
bottom of page