Verkkokurssit

Tarjoamme edullisia verkkokursseja yhteisön rakentamisesta. Kursseilla  yhteisönrakentamisen asiantuntijat opastavat yhteisön rakentamista käytännönläheisesti. Opetuksen lisäksi on mahdollisuus henkilökohtaiseen konsultointiin työntekijöidemme kanssa.

1. Yhteisöt kirkossa -kurssi

Yhteisöt kirkossa on neljän videon johdanto yhteisöajatteluun.

Suora linkki kurssiin.

HUOM: Kurssi on ilmainen mutta sille pitää "ilmoittautua" alla olevasta Kurssivaihtoehdot -kohdasta (sekä kirjautua näiden sivujen käyttäjäksi oikeasta yläkulmasta). Sen jälkeen kurssi aukeaa katseltavaksi yllä olevasta linkistä.

NÄYTE

NÄYTE

2. Yhteisön alku -kurssi

Yhteisön alku on 11 noin 20 minuuttisen videon johdanto uuden seurakuntayhteisön perustamisen kysymyksiin. Kurssin avulla saat perusvalmiudet rakentaa yhteisöä sen alkuideasta avajaisiin ja ensiaskeliin. Videoiden lisäksi useimpiin sessioihin kuuluu ryhmätehtäviä ja harjoitteita. Parhaan hyödyn kurssista saa, kun katsoo sitä yhdessä tiimin kanssa ja tekee sitten yhdessä annetut tehtävät. Opettajina Timo Pöyhönen ja Johanna Sandberg.

Suora linkki kurssiin. 

HUOM: Kurssi on maksullinen ja se pitää maksaa alla olevasta Kurssivaihtoehdot -kohdasta (sekä kirjautua näiden sivujen käyttäjäksi oikeasta yläkulmasta). Maksun jälkeen kurssi aukeaa katseltavaksi yllä olevasta linkistä. Kurssi on samalla maksulla koko tiimin käytössä! Kurssin voi ostaa myös laskulla olemalla yhteydessä Timoon.

3. Kotiseurakunta

Alkuseurakunta oli ennen kaikkea kodeissa kokoontuvien pienyhteisöjen verkosto. Mitä tiedämme alkuseurakunnan elämästä ja periaatteista? Teologian tohtori Marko Jauhiainen kertoo varhaisen kirkon vaiheista ja siitä, miten seurakunta voi edelleen kokoontua kodeissa.

HUOM: Kurssi on ilmainen mutta sen katseleminen edellyttää sivuille kirjautumista oikeasta yläkulmasta.

Suora linkki kurssiin tästä.