KIRKON RAKENTAJIEN FOORUMI

Mitä tulee kansankirkon jälkeen?
28.10. Helsinki & 3.11. Mikkeli

HENGEN UUDISTUS

Hengen uudistus on kirkon sisällä vaikuttava uudistusverkosto, joka haluaa nähdä syttyneitä ihmisiä, vapautuneita lahjoja ja uudistuneita seurakuntia, jotta suomalaiset löytäisivät Jeesuksen. Tule mukaan!

YHTEISÖT

Volunteer Group
outin kamerasta 677.jpg
AJANKOHTAISTA

Webinaarisarja

Miten toteuttaa vuorovaikutteinen messu ja  kokonaisvaltaisia pienryhmiä verkossa? Entä miten auttaa satunnaisia someseuraajia sisään yhteisöön?
 

Webinaarisarja Yhteisönä verkossa käsittelee näitä ja muita digiseurakunnan kysymyksiä käytännöllisesti, kokeneiden yhteisönrakentajien johdolla.

Ilmainen maistiaiskerta 14.9. ja sen jälkeen 15€ loput jaksot / 30 € webinaari ja samanniminen uutuuskirja. Lue lisää ja rekisteröidy!

Kansankirkon pesänjakajat

[RADIO-OHJELMA]  Millainen on tulevaisuuden kirkko? Keitä ovat sen arkkitehdit? Näihin kysymyksiin paneutuu uusi ajankohtainen radio-ohjelma Kansankirkon pesänjakajat.
 

Ohjelmassa kirkon nykyiset ja tulevat vaikuttajat pohtivat kirkon tulevaisuutta teologian, yhteisöllisyyden ja verkon näkökulmasta. Ohjelma tulee Radio Dein taajuuksilla joka toinen maanantai klo 10:05 parillisilla viikoilla. Kuuntele ensimmäinen jakso tästä.

Ohjelman toteuttavat yhteistyössä Hengen uudistuksen Kirkon rakentajien foorumi sekä Kotimaa-lehti. Tule kuulolle!

Ilmoittaudu valmennuksiin

Hengen uudistuksen Spirit-verkosto tarjoaa laadukkaita valmennuksia yhteisönrakentamisesta sekä alueellisia tapaamisia ja mentorointia yhteisöjen vetäjille. Vuoden 2022 valmennuksien ilmoittautuminen on nyt avattu. 

Myös syksyllä 2021 on tarjolla aluetapaamisia ja mm. webinaari verkkoyhteisön rakentamisesta. 

Älä rakenna yhteisöä yksin vaan tule oppimaan toisilta samanhenkisiltä!

Lisätietoja tästä.

Väitöskirja yhteisöistä

Perjantai 20. elokuuta 2021 oli Hengen uudistuksen yhteisönäyn kannalta tärkeä päivä. Silloin tarkastettiin Pietari Hannikaisen akateeminen väitöskirja uudenlaisista jumalanpalvelusyhteisöistä kirkossamme. 

Hannikainen tutki kymmenen kirkkomme sisällä vaikuttavan jumalanpalvelusyhteisön osallistujien yhteisöllisyyttä, arvoja ja hengellisyyttä. Kaikki tutkimukseen osallistuneet yhteisöt ovat mukana Hengen uudistuksen Spirit-verkostossa, joten tutkimus valottaa myös omaa työtämme.

Lue Kirkko ja Kaupunki -lehden artikkeli aiheesta tästä.

Uutuuskirjoja julkaistiin

Hengen uudistus on tuottanut kaksi kirkon tulevaisuutta ja kehittämistä luotaavaa uutuuskirjaa, jotka julkistettiin KesäSpirit-tapahtumassa heinäkuun lopussa. 

Jokin meitä yhdistää - näky kansankirkon jälkeisestä kirkosta on viiden teologin painava mutta nopealukuinen puheenvuoro kirkon tulevaisuudesta. Se mm. piirtää näyn sateenvarjokirkosta.

Yhteisönä verkossa on Johanna Sandbergin super-ajankohtainen opas siihen, miten seurakunnat voivat syventää toimintaansa striimaamisesta aidoksi yhteisöksi digimaailmassa. Molemmat kirjat on kustantanut Kirjapaja.

SOMESSA
TILAA MEIDÄT SEURAKUNTAASI
outin kamerasta 677.jpg

 YHTEISÖLLISYYS 

Valmennuksia mm. näistä teemoista:
* Terveen yhteisön rakentaminen

* Vapaaehtoisten johtaminen ja innostaminen
* Hengellisen kasvun tukeminen ja pienryhmät

* Jumalanpalveluselämän uudistaminen

* Uuden yhteisön perustaminen

 KARISMAATTISUUS 

Koulutuksia, työpajoja, srk-vierailuja mm: 
* Terve karismaattisuus ja sen ohjaaminen

* Uushenkisyyden haaste

* Armolahjojen löytäminen ja käyttäminen

* Pyhän Hengen voima ja uudistuminen

* Profeetallisuus ja parantaminen

OTA YHTEYTTÄ
 
logo_HU_WEB.jpg

Hengen uudistus kirkossamme ry

Kaarlonkatu 6

11100 Riihimäki
puh. 050 575 7006 

toimisto at hengenuudistus.fi

Viestisi on lähetetty onnistuneesti!