Marble Surface
101345808_101158701606957_18500532129580

MILLAISEN KIRKON RAKENTAISIT JOS SAISIMME ALOITTAA ALUSTA?

Kun koronakriisi päättyy kirkolle aukeaa ainutkertainen mahdollisuus aloittaa alusta. Nyt voimme miettiä ja unelmoida, millaisen seurakunnan haluamme oikeasti rakentaa.

Kirkon rakentajien foorumi (KRF) on avoin vaikuttajaverkosto, joka käy rakentavaa keskustelua kirkon tulevaisuudesta. Haluamme tarjota turvallisen ympäristön kirkon johtajille ja vaikuttajille etsiä uusia ja luovia ratkaisuja vahvalle perustalle rakentaen.

Emme edusta mitään tiettyä koulukuntaa vaan tarjoamme vapaan foorumin erilaisten näkemysten rakentavalle vuorovaikutukselle. Uskomme kuitenkin, että tulevaisuuden kirkko on vahvasti yhteisöllinen ja siinä on tilaa Pyhän Hengen monimuotoiselle toiminnalle. 

Voit tulla mukaan liittymällä KRF:n Facebook-ryhmään tai osallistumalla tapahtumiin. Voit myös liittyä sähköpostilistalle, jonka kautta tiedotamme tulevista hankkeista.

JOKIN MEITÄ YHDISTÄÄ

kirjauutuus, joka piirtää avaa innostavia näkökulmia kirkkomme päätunnustuksen kirkkokäsitykseen.

Tämä kirja on kutsu keskusteluun. Kansankirkko, koko kansan kuuluminen kirkkoon ei ole enää itsestäänselvyys. Kirkko on tilanteessa, jossa se joutuu tai saa etsiä uudestaan identiteettiään ja tapaansa toimia. Mikä kirkko on? Mikä on sen tehtävä?

Tämän kirjan puheenvuoroissa pohditaan kristillisen kirkon pienintä yhteistä määrittäjää Tunnustuskirjojen valossa, maalataan kuvaa sateenvarjokirkosta, jonka alle mahtuu monenlaisia yhteisöjä ja käytänteitä, unelmoidaan yhteisöllisyydestä ja keskitytään siihen, mikä yhdistää.


 

AINEISTOT

Tähän alle kerätään kaikki Kirkon rakentajien foorumin esitelmät, taustamateriaalit, videot, radio-ohjelmat jne. Galleria on toistaiseksi vielä tyhjä.

Video
esimerkki
Luento
esimerkki
Luentorunko
esimerkki
Radio-ohjelma
Luento
Luentodiat
Piispan tervehdys
Puhe
Kirja
Katso lisää
BLOGI