top of page

to 26. elok.

|

Zoom-webinaari

Yhteisönä verkossa -webinaarisarja

"Olen etsinyt verkkopienryhmää, mutta en löydä". "Haluaisin kohdata muita kristittyjä verkossa, mutta seurakuntani tarjoaa vain striimiä". Tule kuulemaan, miten voit olla osa ratkaisua – ja kuinka helppoa se voi olla! Sillä digiseurakunnassa ei ole kyse teknologiasta vaan kohtaamisista.

Ilmoittautuminen on päättynyt.
Tutustu muihin tapahtumiin
Yhteisönä verkossa -webinaarisarja
Yhteisönä verkossa -webinaarisarja

Time & Location

26. elok. 2021 klo 9.00 – 07. jouluk. 2021 klo 9.45

Zoom-webinaari

Guests

About the Event

Korona sysäsi seurakuntien toiminnan verkkoon. Nyt, kun osaamme striimata, on digiloikan seuraava haaste oppia rakentamaan (hybridi)yhteisöjä, toisin sanoen luomaan vuorovaikutusta, mahdollistamaan osallisuutta ja luomaan hengellisen kasvun polkuja. Sille on tilausta. Mitä voimme oppia seurakunnilta, joiden seurakuntaelämä verkossa on jo yhteisöllistä? Miten hyödynnämme tavoittamisen, vuorovaikutuksen ja tasavertaisen osallistumisen mahdollisuudet verkossa ja somessa? Ja miltä tämä kaikki näyttää teologian näkökulmasta? Tämä webinaari tarjoaa vastauksia näihin kysymyksiin. Lisäksi saat käytännöllisiä työkaluja digi/hybridiseurakunnan suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä pääset keskustelemaan aiheista muiden samassa veneessä olevien kanssa. 

Mukaan voi tulla vielä lämmittelykerra (26.8.) jälkeenkin!

Schedule


 • 45 minuuttia

  Ovi seurakuntaan – tavoittavuus verkossa

  Zoom-webinaari

 • 45 minuuttia

  Yhteisöllinen messu verkossa

  Zoom-webinaari
3 more items available
Membership Offer
Buy a membership and get up to 15% off this event at checkout

Tickets

 • Maistiainen

  Tutustu huippuajankohtaiseen webinaariin 2 kokoontumisen verran ennen sitoutumista ja maksamista! Tarjolla rajoitettu määrä.

  0,00 €
 • Webinaarisarja

  Webinaarisarja ilman kirjatilausta. Lipun voi hankkia myös maistiaisjakson jälkeen, mikäli paikkoja on jäljellä.

  15,00 €
 • Webinaari + kirja pakettihinta

  Hanki huippuajankohtainen Yhteisönä verkossa -kirja (Johanna Sandberg, Kirjapaja 2021) ja koko webinaarisarja pakettihintaan 30€ (normaalisti postikuluilla 37,90€)! Webinaarisarja tarjoaa yhteisön, jonka kanssa syventää ja pohtia kirjan teemoja ja jolta kuulla lisää käytännön kokemuksista. Täytä tilaukseesi postiosoite kirjan toimittamista varten. Tilauksen voi tehdä myös maistiaisjakson jälkeen, mikäli paikkoja on jäljellä.

  30,00 €

Total

0,00 €

Share This Event

bottom of page