UP, IN, OUT


Kristityn kolme kasvusuuntaa -kiertue 2022

5.5. KUOPIO: Alavan kirkko, Keihäskatu 5b

Klo 16-17:30 seurakunnan kasvu
Klo 18:30-20 kristityn oma kasvu


Järjestäjät:

Kansan Raamattuseura, Lähetysyhdistys Kylväjä, Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) ja Hengen uudistus kirkossamme ry sekä alueiden seurakunnat.


Vapaa pääsy!

LINKKI STRIIMIIN
 

ESIINTYJÄT

Jos osallistut klo 16 tilaisuuteen ja haluat välipalaa niin varaa se tästä:

Valitse paikkakunta

Kiitos!

Tiedote 31.1.2022:

Keväällä 2022 paikalliset seurakunnat yhdessä neljän kirkollisen järjestön kanssa toteuttavat kolmen paikkakunnan minikiertueen hengellisen kasvun ja seurakunnan uudistumisen teemoista. Sen tarkoitus on rohkaista kasvamaan Jumalan armossa (up), keskinäisessä rakkaudessa ja yhteisöllisyydessä (in) sekä Jeesuksen antamassa tehtävässä (out).

 

Kiertueen paikkakunnat ovat Turku (Martinkirkko, 10.3.), Jyväskylä (Palokan kirkko, 7.4.) ja Kuopio (Alavan kirkko, 5.5.). Tapahtumat muodostuvat kahdesta tilaisuudesta. Klo 16-17:30 teemoja katsotaan seurakuntayhteisön vinkkelistä ja tilaisuus on tarkoitettu erityisesti työntekijöille ja vapaaehtoisille. Klo 18:30-20 näkökulma on oma elämä ja arki, joten tilaisuus sopii kaikille.

 

Esiintyjinä kiertueella ovat Taneli Skyttä (Kylväjä), Virpi Nyman (KRS), Mervi Viuhko ja Marja Soikkeli (Sansa) sekä Timo Pöyhönen (Hengen uudistus). Musiikista vastaa Kristiina Brask. Lisäksi ohjelmissa on mukana paikallisia yhteisönrakentajia ja seurakuntalaisia.


Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Kulut pyritään kattamaan kolehdin kautta. Lisätietoja kiertueesta sekä ilmoittautumislinkki klo 16 tilaisuuteen tarjoiluineen löytyy verkkosivuilta: www.hengenuudistus.fi/upinout

Järjestäjät:
Kansan Raamattuseura, Lähetysyhdistys Kylväjä, Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) ja Hengen uudistus kirkossamme ry sekä Martin, Jyväskylän ja Alavan seurakunnat

Lisätietoja: Timo Pöyhönen
timo@hengenuudistus.fi / 046 921 7595