Työntekijät

TIMO PÖYHÖNEN

Pastori, toiminnanjohtaja
Yhteisövalmentaja, puhuja

p. 046 921 7595

sähköposti


Olen tamperelainen perheenisä, jolla on suuri unelma nähdä kirkon uudistuvan ja tavoittavan suomalaiset. Näky on ollut mielessäni jo yli 20 vuotta. Koko sen ajan olen rakentanut erilaisia seurakuntayhteisöjä, nuorten, nuorten aikuisten, perheiden ja aikuisten kanssa.

Kokeilujen kautta olen huomannut, että seurakunta voi uudistua ja olla merkittävä osa nykyihmisen elämää. Yhteisöjen rakentamisessa olen tehnyt myös valtavan määrän virheitä. Haluankin jakaa kokemukseni toisille yhteisönrakentajille, joittei heidän tarvitsisi oppia kaikkea kantapään kautta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Karismaattisuus on ollut osa hengellistä kokemusmaailmaani aivan uskon taipaleen alusta alkaen. Sain kasvaa terveen karismaattisen yhteisön eli Laukaan seurakunnan nuorisotyön piirissä. Karismaattisuudessa minua sytyttää erityisesti vahva taju siitä, että Jumala oikeasti toimii tässä ja nyt.

--

Timolta on 2019 ilmestynyt kirja Yhteisöjen kirkko (Karas-Sana). Siinä hän kiteyttää käytännöllisesti 20 vuoden kokemuksiaan yhteisön rakentajana. 

JOHANNA SANDBERG

TM, yhteisövalmentaja, puhuja
Erikoistunut yhteisöllisyyteen verkossa

p. 050 575 7006
johanna (ät) hengenuudistus.fi

Olen nelikymppinen perheenäiti, intohimoinen raamatunopettaja, mentori ja tiimivalmentaja Riihimäeltä. Koulutukseltani olen uskonnon ja historian opettaja. Sydämeni palaa nähdä jokaisen ihmisen löytävän oman ainutlaatuisuutensa ja kutsumuksensa Jumalan lapsena ja työtoverina. Olen itse tullut hoidetuksia ja vahvistetuksi monien turvallisten ja syvien ryhmäprosessien kautta, ja siksi uskon, että pienryhmät ovat yksi hedelmällisimmistä hengellisen kasvun ympärisöistä.

Armolahjat, Jumalan pyhyys ja voima tulivat tutuiksi jo lapsuudessani seurakuntien lapsi- ja nuorisotyössä. Olen ollut mukana eri kristillisten järjestöjen työssä ja toiminnassa niin kotimaassa kuin lähetyskentälläkin. Vaikka Jumala on johdattanut ja kutsunut minut rakentamaan nimenomaan luterilaista kirkkoa, Jumalan rajat ylittävän valtakunnan näky on minulle tärkeä.

Kokemusta minulle on kertynyt mm. opiskelija- ja nuoristyöstä, pienryhmä(solu)työstä sekä kotiseurakuntani yhteisökokeiluista. Lukuvuonna 2016-2017 suoritin Gateway-seurakunnan johtajuusohjelman Austinissa, Teksasissa. Työalani oli opetuslapseuttavat pienryhmät, ja toin sieltä tuliaisena Hengellinen kasvupolku -materiaalin pienryhmien käyttöön. Lempiopetusteemani liittyvätkin hengelliseen kasvuun sekä armolliseen ja totuudelliseen seurakuntakulttuuriin.

Julistajat

Hengen uudistuksen piirissä toimivat julistus- ja opetustyöntekijät vierailevat mielellään seurakunnissa palkkio- tai kulukorvausperiaatteella.

Jukka Hammaren

Julistaja

Rukousillat

"Astu esiin" Pyhä Henki -tapahtumat

Raamattuopetustapahtumat

sposti: jukka at hengenuudistus.fi

Timo ja Riitta Kuutti

Pastori ja evankelista

Rukous- ja ylistysillat

Kuuntelevan rukouksen opetusillat

Sanan ja sävelen -illat

Seurakuntatapahtumat

sposti: timokuutti3 at gmail.com

Yrjö Niemi

Rovasti, Siperian lähetti
HU:n kunniapuheenjohtaja

Kristittynä eläminen
Pyhän Hengen voima

Siperiantyö

sposti: yrjo.niemi at pp.inet.fi

050 563 3300

Marja (Maija) Hyssy

Pastori

Sielunhoito
Armolahjat
Rukous
sposti: marja.hyssy at kolumbus.fi

Pekka ja Anna-Liisa Heikkilä

Julistajat

Löydä lahjasi –kurssit ja armolahjaopetus
Pyhän Hengen työ ja voima
Rukous ja rukouspalvelukoulutus
Miesten ja naistenpäivät sekä -illat
sposti: pp.missio at gmail.com

© 2019 by Hengen uudistus kirkossamme ry. Proudly created with Wix.com