top of page
IMG_0494.jpg

Osallistu omassa seurakunnassasi

Onko seurakunnassasi jo messuyhteisö tai muuta toimintaa, jossa on tilaa seurakuntalaisten armolahjoille ja uusille ihmisille? Vai olisitko sinä se, joka alkaa rukoilla ja tekee aloitteen tällaisen yhteisön synnyttämisestä?

Lue lisää
Team Meeting
Jaostossa

Mukaan jaostoon

Haluaisitko tulla jonkin osa-alueemme työryhmään eli jaostoon? Osa-alueet ovat henkisyys (= uushenkisten ihmisten kohtaaminen), karismaattisuus (= armolahjojen vapautuminen) ja yhteisöllisyys (messuyhteisöt).
 

Jaostojen tehtävä on miettiä ja toteuttaa erilaisia hankkeita. Jaostot kokoontuvat muutamia kertoja vuodessa (enimmäkseen etänä). Laita viesti  (timo@hengenuudistus.fi). Jäsenyys edellyttää kokemusta ko. osa-alueesta. Sinua tarvitaan!

Lue lisää
IMG_0810.jpg

Sinustako yhteisönrakentaja?

Etsimme jatkuvasti uusia yhteisönistuttajia, ja tarjoamme mentorointia sekä valmennusta. Oletko sinä yksi etsimistämme? Vai johdatko jo seurakuntalaislähtöistä yhteisöä? Verkostoidu muiden samaa näkyä kantavien kanssa ja tule mukaan valmennuksiin!

Lue lisää
IMG_0537.jpg

Palvele tapahtumissamme

Vuotuinen päätapahtumamme KesäSpirit vaatii kymmenien tavallisten ihmisten panosta niin etukäteen kuin paikanpäällä. Pitkin vuotta meillä on satunnaisia palvelumahdollisuuksia kuten kolehtipyhän tehtävät.

Lue lisää
bottom of page