Näky

Hengen uudistuksen näky:


”Vuonna 2028 kirkon uudistuminen instituutiosta kansanliikkeeksi on alkanut yli 200 hengellisesti sytyttävän, armolahjoja vapauttavan ja missionaarisen seurakuntayhteisön verkoston vaikutuksesta.”Kuusi askelta kohti näkyä: mitä minä voin tehdä?

Vain Jumala voi uudistaa kirkon mutta hän kutsuu meitä työtovereikseen. Rukoile ja kysele, mihin seuraavista voisit liittyä:


1. Rukousrintama

Näkymme on niin suuri, ettei sitä voi toteuttaa ihmisvoimin. Tarvitsemme tuhansien rukoilijoiden rintaman maamme ja kirkkomme hengellisen uudistumisen puolesta.

-> Voit liittyä rintamaan yläpalkista: hengenuudistus.fi/rukous

 

2. Näyn levittäminen

Suomi on täynnä seurakuntalaisia ja työntekijöitä, jotka kaipaavat jotakin enemmän. Kun piirrämme näyn yhteisöjen kirkosta, he lähtevät liikkeelle ja uudistus alkaa.

-> Voit edistää näkyä puhumalla siitä ja jakamalla materiaaleja.


3. Resurssiyhteisöt

Kirkossa on jo toimivia messuyhteisöjä. HU haluaa rakentaa yhteisöverkostoa olemassa olevien yhteisöjen kanssa. Iso liike syntyy pienten liikkeiden yhteisvaikutuksesta.

-> Voit vierailla resurssiyhteisöissä tai mennä mukaan niiden toimintaan.

 

 

4. Yhteisövalmennukset

Tarjoamme kolmiportaisen valmennuspaletin yhteisöille ja niiden vetäjille: 

* Yhteisöhautomo aloitteleville yhteisöille. Kolme lähijaksoa vuodessa kahden vuoden ajan sekä mentori. Orientaatio lokakuussa 2019.

* Learning community -valmennus jo toimiville yhteisöille. Auttaa kehittämään yhteisöä uudelle tasolle. Kaksi lähijaksoa vuodessa kahden vuoden ajan. Alkaa keväällä 2020.
* Spirit-valmennuksia kaikenlaisille yhteisöille. Lisäksi hiippakunnallinen yhteisövalmennus yhteisöllisyyttä pohdiskeleville tiimeille. Orientaatio marraskuussa 2019.

-> Voit koota tiimin ja ilmoittautua valmennuksiin.


5. Vaikuttajaverkosto

Haluamme olla luotettava yhteistyökumppani seurakunnille ja kirkon ylätasolla. Tuemme yhteisöjä purkamalla pelkoja ja väärinkäsityksiä.

-> Voit kutsua meidät tapaamaan kirkkoherraasi.


6. Talouskannatus

Näkymme mahdollistuu kannatuksesi avulla, sillä emme saa kirkolta taloustukea.

-> Voit sitoutua säännölliseksi lahjoittajaksi yläpalkin kautta

Jaa
Kaikki oikeudet pidätetään © 2015 HENGEN UUDISTUS KIRKOSSAMME RY