top of page

Isän huone - kokemisen ja kohtaamisen tila

About

KesäSpiritin iltapäivien ohjelmakokonaisuus uudistuu. Pyrimme irti suurtapahtumia vaivaavasta jäykästä minuuttiaikataulusta ja annamme aiempaa enemmän tilaa olemiselle, kokemiselle ja kohtaamiselle – siis Pyhälle Hengelle. Ajatuksena on rakentaa Ideaparkin Bläk boks –areenasta suuri ”Isän huone” eli vuorovaikutteinen hengellinen tila, jossa saa tulla ja mennä omaan tahtiinsa.

 

Iltapäivissä perinteistä karismaattisuutta maustetaan vaikutteilla hiljaisuudesta, kehollisuudesta ja nykyhenkisyydestä. Tapahtumassa etsitään, millaista olisi 2020-luvun karismaattisuus, joka voisi puhutella aikamme henkisiä etsijöitä. Heitähän pyörii Ideaparkin käytävillä sadoittain.

Aihepiiriä lähestytään neljän ison teeman kautta, jotka ovat kehollisuus, tietoisuus, profeetallisuus ja parantuminen. Kyse ei kuitenkaan ole mistään epäkristillisistä vaikutteista vaan teemat nousevat vahvasti Raamatun kokonaisvaltaisesta ihmiskuvasta.

66438823_2311207955663494_8418143958718441498_n.jpg

Pe 5.8. klo 13-17:30

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

klo 13 Henki, sielu ja keho: Asta Lehtimäki opettaa raamatun ihmiskuvasta. Gospel-lattarit: Erja Lempinen

klo 14 Sydänrukous, hengellinen ohjaaja Henri Järvinen johdattaa syvemmälle rukoukseen ja tietoiseen läsnäoloon. Saila Duo esiintyy.

klo 15 Profeetallisuus: Pekka ja Anna-Liisa Heikkilä opettavat profetian lahjasta sekä ohjaavat harjoituksia. Mukana Sanni Tunturipuron profeetallinen taideteos.

klo 16:30 Sisäinen parantuminen: pastori ja coach Antti Pesonen antaa avaimia sisäiseen parantumisprosessiin ja ohjaa rukousharjoitteen.
 

Lisäksi ylistystä ja Kipa Mikkolan todistuspuhe siitä kuinka hän löysi uushenkisyydestä kristityksi. Lopussa mahdollisuus rukouspalveluun.

0103_Helja_ylistaa_kikkamiilus.jpg

La 6.8. klo 13-17:30

klo 13 Titta Hassila avaa Raamatun kokonaisvaltaista ihmiskuvaa sekä ohjaa siihen liittyvän harjoitteen.

klo 14 Jumalan läsnäolo: Timo Pöyhönen opettaa miten löydämme Jumalan kokemuksellisen läsnäolon ja voiman. Jukka Leppilampi laulaa ja ohjaa rukousta.

klo 15 Profeetallisuus: Mikko Matikainen opettaa profetoimisesta ja Jumalan äänen kuulemisesta. Harjoituksia.

klo 16:30 Parantava rukous: Seppo Juntunen kertoo, miten rukoilla sairaiden puolesta vuosikymmenten kokemuksella. Rukouspalvelua.

 

Lisäksi ylistystä ja Marion Routtin todistuspuhe siitä, miten hän löysi uushenkisyydestä kristityksi.

0103_Helja_ylistaa_kikkamiilus.jpg
bottom of page