Ajankohtaista

Kolehti helluntaina

Hengen Uudistus on saanut jo kolmannen kerran kirkkohallituksen myöntämän valtakunnallisen kolehdin. Se kerätään helluntaina 31.5.2020 kaikissa Suomen kirkoissa.

Kolehti kerätään erityisesti yhteisöllisyyden vahvistamiseen kirkon seurakunnissa. Rohkaisemmekin kaikkia HU:laisia osallistumaan helluntain jumalanpalveluksiin. 

Valtakunnallinen kolehti on kolmas HU:n. Kiitämme kirkkohallitusta tuesta!
 

HU:lla hyvä vuosi 2019

Vuosi 2019 oli siunauksellinen Hengen uudistukselle. Pitkään jatkunut alamäki taittui ja yhdistyksemme kaikki tunnusluvut ovat kasvussa.

Erityisinä onnistumisina voidaan pitää yhdistyksemme saamaa suurta näkyvyyttä erityisesti kristillisessä mediassa, KesäSpirit-tapahtuman kolminkertaistunutta kävijämäärää ja yhteistyön ovien avautumista laajalti kirkossa. Kiitämme kaikkia rukoilijoita, lahjoittajia ja jäseniämme. Mennään rohkeasti kohti uutta vuotta odottan suuria Herralta!
 

Häikäisevän kirkas onnistui

Pekka Simojoen tekemiin ylistyslauluihin perustuva Häikäisevän kirkas -kiertue oli menestys. Kiertue tavoitti yli 4000 ihmistä ja palaute oli erittäin innostunutta.

Kiertue laskeutui kaikkiaan yhdeksälle paikkakunalle (Jyväskylä, Vaasa, Oulu, Kuopio, Turku, Helsinki, Lahti ja Kangasala). Konserteissa paitsi ylistettiin Jumalaa niin myös rukoiltiin paikkakunnan, Suomen ja kirkkojen uudistumisen puolesta. Ennen iltatilaisuuksia oli kirkon työntekijöille tarkoitettu valmennuskohtaaminen ja sen perään ekumeeninen rukoushetki. Myös näihin tilaisuuksiin osallistui monin paikoin ilahduttavasti väkeä. Kiitämme Kansan Raamattuseuraa hyvästä yhteistyöstä!
 

© 2019 by Hengen uudistus kirkossamme ry. Proudly created with Wix.com