Unelmien seurakunta – Riihimäen talvipäivät

19.1.2019 klo 13.00 20.1.2019 klo 13.00
Riihimäki  Kirkkopuiston seurakuntakoti  Kirkkopolku 2


Tervetuloa yksin tai yhdessä ystävien tai tiimin kanssa etsimään Jumalan unelmaa seurakunnasta sekä omaa paikkaa osana sitä!

Saapuminen:
Kirkkopuiston seurakuntakoti ja keskuskirkko sijaitsevat n. 10 min. kävelymatkan päässä Riihimäen asemalta ja matkakeskuksesta, joten junalla / bussilla on helppo saapua. Parkkipaikkoja on kirkolla rajoitetusti, suosittelemme jättämään auton Hämeenkadun tai Temppelikadun varteen tai käyttämään Temppelikadun päästä n. 5 min. kävelymatkan päässä sijaitsevaa tilavaa parkkipaikkaa. Katso . 

Lapsille oma ohjelma klo 13-17, ks. alta.

Ohjelma

13.00 Jumalalla on unelma

Rukoilemme yhdessä suuria Jumalan Sanan pohjalta, sekä siunaamme toinen toisiamme yli seurakuntarajojen. Yhteiskristillinen Kristuspäivän ja ekumeenisen rukousviikon rukous- ja ylistyshetki.

 

Mukana Riihimäen eri seurakuntien edustajia. Yhteistä rukousta ja ylistystä.

14.30 Talk Show: Minunko seurakuntani?

Vaalit on käyty, mutta kenen seurakunta pohjimmiltaan on ja miltä se voisi näyttää? Keskustelemassa vaikuttajia eri taustoista, yleisökin pääsee ääneen.

15.30 Kahvit


16.00 Unelmista tekoihin

Mitä tapahtuu, kun Pyhä Henki pääsee uudistamaan seurakuntalaisia ja seurakuntaa? Kuka lähtee liikkeelle ja miten löytää oma paikkansa?

 

Opetus Timo Pöyhönen, ylistyksessä Markku Syrjälä. Keskustelua ja yhteistä rukousta. 

 

18.00 Päivällinen


19.00 Haavani on lahjani. Kirkossa

Musiikkievankelista Jippu tuo Haava-iltansa Riihimäelle teemalla "Ihmisen yhdeksän elämää". Illassa kuullaan Jipun laulua sekä entisen poliisin, nykyisen kouluttajan Jaakko Pirttiahon tarina. Pirttiahon elämän on murskannut peräjälkeen trombi, avioero ja hometalo. Miten elämästä voi selvitä kaiken jälkeen?

 

Tervetuloa erityisesti kaikki elämän särkemät, toivoa kaipaavat ja uskoa etsivät!

 

Sunnuntai 20.1.


10.00 Messu kirkossa.

Saarnaa Johanna Sandberg, liturgi Jukka Vänskä.

 

Pyhäkoulu lapsille.

 

 

11.30 Jatkot

Kohtaamisia ja saarnajatkot kahvin äärellä seurakuntakodilla.

Kahviraha Hengen uudistuksen työn hyväksi. 

 

 

Muuta: 

 

  • Lauantaina lapsille oma ohjelma klo 13-18. Mukaan ulkoiluvaatteet, pulkka tai muu laskuväline, sisätossut ja välipalaeväät. Mäenlaskua, raamattuhetket, pelejä ja leikkejä kahdessa ikäryhmässä: 3-6v. ja 6-12v. Kokoonnumme seurakuntakodin ala-aulassa klo 12.45-13.15. Sen jälkeen meidät löytää iltapäivän ajan joko alakerran kerhotilasta tai kirkonmäen pulkkamäestä. Välissä syödään eväät. Ohelma päättyy klo 17.00, jolloin lapset siirtyvät aikuisten kanssa päivälliselle.
  • Ruokailuista vastaa Riihimäen Idäntyö, ja ruokamaksut menevät Venäjällä tehtävän lastenkoti- ja seurakuntatyön sekä vapautuneiden vankien avustustyön hyväksi. Maksaa voi käteisellä tai kortilla.
  • Tilaisuuksissa kerätään kolehti Hengen uudistuksen työn hyväksi ja tapahtuman kulujen kattamiseksi. Lisäksi voi liittyä Hengen uudistuksen jäseneksi tai työn tukijaksi.

 


Johanna Sandberg 050 5757 006
etunimi at hengenuudistus.fi
Jaa
Kaikki oikeudet pidätetään © 2015 HENGEN UUDISTUS KIRKOSSAMME RY